Stuga Berghem – sjöutsikt vid Dalslandskanal

Detaljer:

Berghem – mysig stuga med sjöutsik vid Dalslandskanal. Berghem ligger hög belägen med fantastisk utsikt över Nössemarks strandvik som en del av sjön Stora Le och därmed del av legendarisk Dalslandskanal. Ingår i priset är en fiskebåt med utombordare, som ligger direkt vid bryggan framför huset. (100m)
Två dubbelrum ( ett dubbelrum med dubbelsäng och ett med två enkelsängar) ytterliggare sovplatser i övervåningen är bokningsbar mot pristillägg
badrum med dusch, toa, stor kök med kyl och frys. Altan med sjöutsikt, utemöbler och grillplats finns, bilparkering framför huset . Mysig och stor trädgård bakom huset med avskiljad lungt läge. Braskamin finns självklart i vardagsrum för roliga kvällar med familien.

Det finns Lanthandel och Sommarrestaurant med gångavstand på andra sidan av Strandviken. Rolig att handla sin frukost med båt. Vi sälja fiskekort (Rörvikens och DANO) . Hyra gärna kanot, kajak eller cyckel hos Villa Smile. Stationen ligger bara 500m fra Berghem.

Besöksmål:

Naturreservat Trestickland med fina vandringsleder, Ed Motormuseum med över 150 Veteran-MC, Radioapparater och Motorsågar, Västkusten , Strömstad med Kosteröarna, Älgpark i Dals-Ed, Håveruds Aquädukt med rökeriet, restaurant och Kanalmuseum, Slussarna, Cafe Mitt på Le i Dalen , Fengerfors Bruk med stenungsbageriet, cafe och konstutställningar, Dressinturer och Gammalgården i Bengstfors,

Vi ta kontant – swish – kort

Hittar lediger tider.